Teamfoto Dakdekkersbedrijf Dasselaar
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Wat te doen bij dakschade

Redactie leiden-dakdekker.nl, 17 december 2023
Stormschade? Wacht niet tot het te laat is. Bel ons nu voor professioneel stormschade herstel.
Dakdekkersbedrijf Dasselaar - zorgt ervoor dat uw stormschade snel hersteld wordt.

Een adequaat dakonderhoud voorkomt problemen met uw verzekering wanneer u hierop een beroep wilt doen. Met de toenemende klimaatverandering worden de weersomstandigheden steeds extremer, wat het risico op schade aan uw dak vergoot. Indien er na een storm iets mis is met uw dak en u heeft het niet goed onderhouden, dan kan het voorkomen dat uw verzekering de schade niet vergoedt.

Hoe kunt u uw verzekering benaderen bij schade aan uw dak in Leiden?

Of uw verzekering schade aan uw dak als gevolg van storm, brand of diefstal (van dakpannen) dekt, is afhankelijk van uw polis. Vaak kunt u aanspraak maken op vergoeding bij lekkage als gevolg van hevige regenval via uw verzekering. Lees zorgvuldig wat er in uw verzekering staat en onder welke omstandigheden u vergoeding kunt krijgen.

Als uw dak schade heeft, is het verstandig om foto's te maken en deze, met een duidelijke beschrijving, naar uw verzekeraar te sturen. Niet alle schade wordt gedekt door de verzekering. Als er sprake is van slijtage of als u zelf niet goed voor uw dak heeft gezorgd, wordt deze schade meestal niet vergoed. Het is verstandig om te weten wat uw eigen risico is wanneer er schade is (uw eigen risico).

Investeer in het onderhouden van uw dak

In de meeste gevallen is schade door gebrek aan onderhoud of normale slijtage niet opgenomen in de polis van de meeste opstal- of woonverzekeringen. Zorg ervoor dat u uw dak op tijd onderhoudt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u uw dak in optimale staat wilt houden, kunt u Dakdekkersbedrijf Dasselaar bereiken op 070 207 5002 en een offerte aanvragen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5002 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Dakdekkersbedrijf Dasselaar

Dakdekkersbedrijf Dasselaar. is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakbedekking en alles wat hierbij komt kijken! Van dakbedekking tot spoedservice en van renovatie tot gratis dakinspectie. Wat uw wensen of eisen dan ook zijn, wij staan voor u klaar.
Bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een aanpak gericht op uw wensen. Wij beschikken over vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring en gebruiken alleen de juiste kennis en materialen. Daarnaast bieden wij u te allen tijden klantgerichte service. Wij vinden het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Duidelijke communicatie en gesprekken met de klant zorgen ervoor dat wij het beste resultaat kunnen leveren voor de scherpste prijs.